SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Regler för simmare och föräldrar i Märsta Simsällskap

Som simmare och förälder till simmare i Märsta simsällskap förbinder du dig att följa reglerna nedan som satts upp för din säkerhet.

 

  • Att följa simhallens regler och MSS policy
  • Att följa instruktioner och säkerhetsregler förmedlade från tränare eller annan representant för MSS
  • Att alltid uppträda trevligt och respektfullt mot din tränare, dina klubbkamrater och deras anhöriga, simhallens personal samt andra badande gäster
  • Att inte hoppa i bassängen före eller efter din simtid utan att erlägga avgift till simhallen – du är endast försäkrad av simklubben under din träningstid
  • Att komma i tid till träning
  • Att uppträda lugnt och städat i omklädningsrum, bastu och duschrum samt simhall
 
Vi vill särskilt lyfta fram nedan regler:
  • Det är inte tillåtet att använda mobiltelefon, surfplatta, kamera el liknande utrustning i simhall, relax och omklädningsrum utan skriftligt tillstånd från kommunen.
  • Det är endast tillåtet för våra medlemmar (simmare) att vistas i simhallen, på våra bokade banor och under våra bokade träningstider. Övriga tider är ni gäster i simhallen och betalar ordinarie entréavgift.

Vi gör undantag för "stödförälder" som hjälper de yngsta simmarna till och från träningen/simskolan och i omklädningsrummen. Prata med er tränare om simmaren behöver en stödförälder vid poolkanten, annars rekommenderar vi att vänta ute i kafféet. 

 
Märsta Simsällskap del av Svenska simförbundet
Vår värdegrund och våra regler utformas i samverkan. Som medlem i Märsta Simsällskap ska vi därför även ta hänsyn och följa förbundets regler och policys bland annat vid tävling och i vår dagliga verksamhet.

Läs mer på Svenska Simförbundet


Värdegrund

Märsta Simsällskap (MSS) är en idrottsförening. Som medlem i Svenska Simförbundet och Riksidrottsförbundet stödjer och agerar MSS i enlighet med svensk idrotts och svensk simidrotts verksamhetsidé, vision, värdegrund och mål.  

 

Idrottens värdegrund  

Glädje och gemenskap  

Demokrati och delaktighet  

Allas rätt att vara med  

Rent spel 

 

MSS Värdegrund.pdf

Nolltollerans mot droger och mobbning i Märsta simsällskap
Integritetspolicy

Integritetspolicy (Öppnas i nytt fönster)

Krisplan

Krisplan (öppnas i nytt fönster)